Informare privind protectia datelor
15975
page-template-default,page,page-id-15975,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Informare privind protectia datelor

Catre vizitatorii site-ului www.victoriaiordache.ro

Incepând cu data de 25 Mai 2018, va intra în vigoare Regulamentul nr. 679/2016 al Parlamentului European referitor la protecţia persoanelor fizice şi prelucrarea datelor cu caracter personal, motiv pentru care vă rugăm să vă exprimați acordul cu privire la folosirea de către Cabinet Individual de avocatura,,Iordache Victoria”prin avocet Iordache Victoria Carmen – a datelor dumneavoastră personale.

Pentru a fi în conformitate cu prevederile Regulamentului 679/2016 avem nevoie de acordul menţionat anterior pentru a putea continua să vă trimitem informații în scop profesional.

În acest scop, vă invităm să completați FORMULARUL din atasament cu datele dumneavoastră personale și să vă exprimați acordul privind prelucrarea acestora si sa ni-l retrimiteti la adresa: victoria.iordache@hotmail.com.

IMPORTANT: In cazul în care nu ne trimiteti formularul completat nu vă vom putea trimite nici o informare privind solicitarile d-stra.

* Am citit informațiile prezentate în secțiunea de mai sus și am înțeles pe deplin conținutul.

*Sunt de acord ca datele mele personale menționate mai sus să fie introduse în baza de date a cabinetului de avocat.

* Sunt de acord să primesc informatii referitoare la serviciile de avocatura solicitate.

*Sunt de acord să fiu contactat prin: e-mail, telefon, sms.

Va multumim !